Pemohon, pekerja yang diberhentikan dipelawa - 4,411 jawatan kosong di IPTA - Utusan Malaysia, Thomas Chong (2009)
Pemohon berkelayakkan termasuk pekerja yang diberhentikan dipelawa mengisi kekosongan 4,411 jawatan di 20 institusi pengajian tinggi awam (IPTA) di seluruh negara.