UPM terima 1,311 pelajar baru - Utusan Malaysia, (2009)
Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menerima sejumlah 1,311 pelajar baru untuk pengajian pasca siswazah bagi program Ijazah Sarjana dan Doktor Falsafah (PhD).