UPM capai sasaran 8,000 pelajar pascasiswazah - Berita Harian, Rosniza Mohd Taha (2009)
Universiti Putra Malaysia (UPM) mencapai sasaran enrolmen 8,000 pelajar pascasiswazah setahun lebih awal daripada tempoh ditetapkan apabila jumlah keseluruhan penuntut peringkat itu kini mencecah lebih 8,500.