UPM juara KIK peringkat IPTA - Utusan Malaysia (2009)
Universiti Putra Malaysia (UPM) muncul johan Konvensyen Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) peringkat Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) ke-5 bagi kategori pengurusan.