Kaji kesan sarung tangan getah asli - Harian Metro (2009)
Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Lembaga Getam Malaysia (LGM) akan menjalankan kerjasama dalam penyelidikan kesan sarung tangan getah asli terhadap pekerja kesihatan di seluruh dunia.