UPM bantu mangsa Gaza - Utusan Malaysia, (2009)
Malam Ekspresi Palestin, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), Universiti Putra Malysia (UPM) menjadi medan lontaran warga UPM mengutuk kezaliman rejim Zionis Israel terhadap rakyat Gaza.