Jaringan pelajar pertanian antarabangsa - Utusan Malaysia, (2009)
Simposium Antarabangsa Pelajar Pertanian 2009 (IASS 2009) di Universiti Putra Malaysia (UPM) baru-baru ini telah membentuk jaringan ilmu dan pengalaman pelajar pertanian.