FBMK anjur malam ekspresi Palestin - Harian Metro, (2009)
Usaha membantu rakyat Palestin yang menderita akibat kekejaman rejim Zionis Israel tidak hanya membabitkan negara, korporat, badan bukan kerajaan dan masyarakat keseluruhannya, malah disertai golongan pelajar institusi pengajian tinggi.