Keputusan pilihan raya kampus UPM ditangguh - Berita Harian (2009)
Pengumuman keputusan pilihan raya kampus bagi memilih barisan Majlis Perwakilan Pelajar sesi 2008/2009 di Universiti Malaya (UM) dan Universiti Putra Malaysia (UPM), semalam berlansung dalam suasana yang berbeza.