Lulusan UPM raih RM5,000 sebulan jual santan - Utusan Malaysia, Bernama (2009)
Seorang siswazah Universiti Putra Malaysia (UPM) tidak menyangka beliau mampu meraih pendapatan RM5,000 sebulan mengusahakan santan dan kelapa parut di sebuah gerai di Pasar Besar Pasir Puteh lebih lima tahun lepas.