Teknologi AI hasilkan sistem imbasan berbilang pancaran - Utusan Malaysia, (2009)
Sistem imbasan menggunakan pancaran laser sebenarnya telah diaplikasikan secara meluas dalam pelbagai sektor di negara ini.