IPPH teras produk halal negara - Utusan Malaysia, W. Rahimah Draman (2009)
Institut Penyelidikan Produk halal (IPPH) Universiti Putra Malaysia (UPM) kekal sebagai pusat penyelidikan dan pembangunan tunggal dalam urusan menentukan soal halal haram produk negara.