Kerjaya Veterinar perlu ada minat - Berita Harian, Habsah Dinin (2009)
Semakin ramai orang kini memilih untuk membela haiwan peliharaan kerana sifatnya yang manja dan menghiburkan khususnya kepada kanak-kanak.