Usahasama hasilkan minyak sayuran berasas Bio - Utusan Malaysia, (2009)
Universii Putra Malaysia (UPM) menjalinkan kerjasama dengan Solution Engineering Holding Bhd. (SEH) dalam mereka bentuk dan mengeluarkan loji uji pandu (pilot plant) bernilai RM4 juta yang berkebolehan menghasilkan minyak sayuran berasaskan bio di Puchong, Selangor.