Pameran pengajian siswazah UPM dapat sambutan - Harian Metro, (2009)
Bersesuaian dengan kiasan 'tuntutlah ilmu daripada dalam buaian hingga ke lubang kubur', Sekolah Pengajian Siswazah, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Pameran Pengajian Siswazah (UPM) 2009 selama dua hari bermula semalam.