Syor benar keluar wang ganjaran - Berita Harian (2009)
CUEPACS mahu kerajaan mempertimbangkan kemungkinan membenarkan kakitangan kerajaan memilih skim pencen untuk mengeluarkan sekurang-kurangnya 10 peratus daipada wang ganjaran dan gantian cuti rehat selepas satu tempoh perkhidmatan untuk meringankan beban mereka menghadapi tekanan ekonomi semasa.