Puisi tanda simpati Malaysia - Berita Harian, Tuan Nur Suhaila Raja Muhammad (2009)
Kesungguhan membantu rakyat Palestin di Gaza yang ditimpa malang, direalisasikan pada Malam amal Selamatkan Anak-anak Palastin oleh Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP) dan hasilnya terkumpul RM105,696 bagi mengisi Tabung NSTP untuk Gaza.