Kajian alahan sarung tangan getah asli - Utusan Malaysia, (2009)
Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Lembaga Getah Malaysia (LGM) akan menjalankan kerjasama penyelidikan kesan sarung tangan getah asli terhadap pekerja kesihatan di seluruh dunia.