UPM Juara Anugerah Inovatif dan Kreatif IPTA - Utusan Malaysia, (2009)
Universiti Putra Malaysia (UPM) muncul johan pertandingan Konvensyen Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) peringkat Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) kali kelima bagi kategori Pengurusan di Universiti Malaysia Sabah, Kota Kinabalu, baru-baru ini.