Ahmad Zharif terima pingat emas - Utusan Malaysia, (2009)
Ahmad Zharif Arbi dipilih sebagai penerima pingat emas Pusat Asasi Pertanian (Asper), Universiti Putra Malaysia (UPM) pada majlis Penyampaian Sijil Asasi Sains Pertanian di sini baru-baru ini.