UPM terima 8,500 penuntut baru - Sinar Harian, (2009)
Sekolah Pengajian siswazah (SPS), Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima pendaftaran penuntut-penuntut baru Ijazah Sarjana dan Doktor falsafah (PhD) seramai 8,500 orang.