Malaysia kendali Persidangan Pemikiran Antarabangsa 2009 - Berita Harian, Khairina Yasin (2009)
Malaysia sekali lagi bakal menjadi perhatian dunia kerana terpilih sebagai lokasi Persidangan Pemikiran Antarabangsa (ICOT) ke-14 2009 yang akan berlansung di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur, mulai 22 hingga 26 Jun depan.