Fakulti Perubatan UPM : kompleks baru bernilai RM202 juta dibina - Utusan Malaysia (2003)
UNIVERSITI Putra Malaysia (UPM) akan membina Kompleks Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan dengan kos RM202 juta.