Kejohanan Memanah - Berita Harian, (2008)
Pusat sukan Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Kementerian Pengajian tinggi dan Persatuan Memanah Kebangsaan Malaysia akan menganjurkan Kejohanan memanah Kebangsaan kali ke-31 Terbuka UPM, selama lima hari di stadium universiti, mulai esok.