Mesin mudahkan kerja di dapur - Harian Metro, (2009)
Mesin tiga dalam satu ciptaan Dr Siti Mazlina Mustapa Kamal bertuah baginya apabila berjaya memenangi anugerah khas pada Pameran Penyelidikan Malaysia Teknologi Expo (MTE) 2008, baru-baru ini.