UPM naib johan Liga Hoki Kuala Lumpur - Harian Metro, (2003)
SELAIN tumpuan kepada bidang pendidikan dan penyelidikan secara berterusan aktiviti sukan turut membantu mengangkat nama Universiti Putra Malaysia (UPM) apabila pasukannya menyandang naib johan Liga Hoki Kuala Lumpur.