Konvensyen bukti cinta pada Nabi Muhammad - Harian Metro, (2009)
SERDANG: Lebih 10 institut pengajian tinggi awam (IPTA) dari seluruh negara menyertai Konvensyen Maulidur Rasul Pelajar IPTA Peringkat Kebangsaan 2009 di Dewan Kuliah Utama Fakulti Perubatan dan Sains Perubatan, Universiti Putra Malaysia (UPM), semalam.