Ibu bapa perlu, hormati tugas guru - Berita Harian, (2009)
IBU bapa perlu akur tugas guru bukan hanya mengajar mata pelajaran untuk lulus peperiksaan, tetapi turut mendidik pelajar menerusi penerapan niali murni, selain jati diri, disiplin serta sahsiah terpuji.