UPM rangkul 3 anugerah utama MTE - Utusan Malaysia (2009)
SERDANG 6 Mac - Universiti Putra Malaysia (UPM) merangkul tiga daripada empat anugerah utama pada Ekspo Teknologi Malaysia (MTE) 2009 yang berlangsung di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) baru-baru ini.