UPM bukti kehebatan - Harian Metro (2007)
Skuad Universiti Putra Malaysia (UPM) sekali lagi membuktikan kehebatannya apabila muncul juara buat kali kedua berturut-turut dalam Kejohanan Bola Sepak TM Majlis Sukan Universiti Malaysia (Masum), di Universiti Sains Malaysia (USM) Sabtu lalu.