Akademi Sukan UPM latih atlet TLDM - Utusan Malaysia, (2008)
Lembaga Kawalan Sukan (Lekas) Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM) memilih Akademi Sukan Universiti Putra Malaysia (UPM) sebagai perunding fizikal dan psikologi untuk atlet-atlet mereka bagi tahun 2009.