Keputusan Rasmi Pemilihan MPP UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 29 Jan – Keputusan rasmi pemilihan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Universiti Putra Malaysia (UPM) sesi 2009/2010 menyaksikan pembatalan kemenangan beberapa calon hasil bantahan kerana melanggar tatacara berkempen pemilihan MPP.