Kedudukan bahasa Melayu dipertahan : pengantar sistem pendidikan negara - Najib - Berita Harian, Johari Ibrahim & Haika Khazi (2009)
PUTRAJAYA : Datuk Seri Najib Razak berkata, kerajaan tidak pernah berganjak daripada terus menjadikan bahasa Melayu sebagai bahasa perantaraan rasmi dalam sistem pendidikan negara.