UTM, UPM ungguli enam acara - Harian Metro, Nurhidayah Najmi (2003)
UNIVERSITI Teknologi Malaysia (UTM) dan Universiti Putra Malaysia (UPM) menunjukkan keperkasaan mereka apabila masing-masing berjaya melayakkan diri ke separuh akhir bagi enam acara.