Pelajar baru IPTA - Utusan Malaysia, Rohana Man (2003)
Seramai 37,034 pelajar baru institusi pengajian tinggi awam (IPTA) mendaftar serentak di 17 buah universiti dan kolej universiti awam yang menawarkan tempat kepada mereka, baru-baru ini.