Malaysia julung kali hos mesyuarat CCFO - Berita Harian, (2009)
Mesyuarat 21st Session Codex Comittee on Fats and Oils (CCFO) yang julung kalinya diadakan di Malaysia berlangsung pada 16 hingga 20 Februari 2009 lalu di Kota Kinabalu, Sabah.