ATM johan memanah terbuka lelaki UPM - Utusan Malaysia, (2007)
Kejohanan Memanah Kebangsaan Terbuka Universiti Putra Malaysia (UPM) terus mendapat sambutan apabila hampir 200 peserta berhimpun di Pusat Sukan UPM, Serdang, Selangor pada 28 November hingga 2 Disember lalu.