UPM terus tingkatkan mutu pengajian - Harian Metro, Noor Azam Abd Aziz (2004)
Universiti Putra Malaysia (UPM), baru-baru ini, mengumumkan pelancaran beberapa kemudahan terbarunya dalam usaha mempertingkatkan mutu perkhidmatan serta pendidikan bertaraf dunia untuk graduannya.