Pakar diajak bincang tingkat pendidikan pertanian - Berita Harian , Norzilawati Abdul Halim (2004)
Universiti Putra Malaysia (UPM) akan mengadakan sesi sumbang saran disertai pekar dalam pelbagai bidang pertanian di universiti itu bagi mengenal pasti skop dan strategi dalam usaha menjadikannya sebagai pusat kecemerlangan pendidikan pertanian, Isnin ini.