51 mahasiswa cemerlang UPM terima anugerah Naib canselor - Berita Harian, Norzilawati Abdul Halim (2003)
SERAMAI 51 pelajar tahun akhir Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima anugerah Naib canselor sesi 2002/2003 yang disampaikan Naib Canselornya, Prof Datuk Dr Mohd Zohadie Bardaie.