UPM cipta pemanas jimat tenaga - Harian Metro, (2009)
sekumpulan penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya mencipta mesin pemanas pempastur untuk memproses makanan yang menjimatkan tenaga bagi industri minuman dan makanan melalui alat pemanasan ohmik.