UPM sasar pertingkat pengambilan pelajar asing - Berita Harian, (2006)
Seramai 4000 pelajar asing disasarkan mengikuti pengajian ijazah pertama dan pasca siswazah di Universiti Putra Malaysia (UPM) menjelang 2010, kata Naib Canselornya, Prof Dr nik Mustapha R Abdullah.