Keputusan pilihan raya MPP UPM, UM hari ini - Harian Metro, (2009)
pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Universiti Malaya (UM) yang menunaikan tanggungjawab memilih ahli majlis perwakilan Pelajar (MPP) masih menanti keputusan rasmi hasil undian yang dilakukan, Isnin lalu.