Unitar juara FFVPM ke-6 - Utusan Melayu (2009)
Universiti tunku abdul Rahman *Unitar) dinobatkan johan katogori filem/video dan katagori dokumentari sempena Festival Filem dan Video Pelajar malaysia (FFVPM) ke-6 pada malam anugerah yang dihoskan oleh Universiti Putra Malaysia (UPM) baru-baru ini.