300 sertai seminar fertigrasi - Utusan Malaysia, (2009)
Seminar Usahawan Fertigasi anjuran sisipan Mega Utusan Malaysia dengan kerjasama Agro Bank dan Malayan Agroc Consult Sdn. Bhd. (Mayconsult) menerima sambutan menggalakkan apabila 300 individu dari seluruh negara menyertainya.