Pelajar UTAR menang besar - Harian Metro, Nor akma Samudin (2009)
Malam anugerah Festival Filem & Video Pelajar malaysia (FFVPM) ke enam yang berlansung di Universiti Putra Malaysia (UPM), baru-baru ini menyaksikan kemenangan besar penuntut Universiti Tunku Abdul Rahman (UTAR) apabila dua karya mereka menang hadiah utama menerusi Anugerah Perdana dan Anugerah Cipta.