Waktu kempen tidak sesuai - Harian Metro, Syarifah Dayana Syed Bakri (2009)
Mahasiswa dari pergerakan Pro Mahasiswa, Universiti Putra Malaysia (UPM) mendesak pihak pentadbiran memberi peluang pelajar menjalankan kempen pilihan raya Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) mengikut rentak mereka sendiri.