Seminar menjadi usahawam fertigasi - Utusan Malaysia, (2009)
Jika tahun lalu, bengkel pengenalan cendawan mendapat sambutan menggalakkan daripada orang ramai, penganjur kini mengambil inisiatif mengadakan Seminar Usahawan Fertigasi yang akan diadakan pada 17 Mei ini di Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM), Serdang, Selangor.