Hassan 'takluk' bidang logistik - Harian Metro, Nazarali Saeril (2009)
Siapa sangka budak kampung yang zaman kanak-kanaknya gemar memanjat pokok, terjun parit, bermain buah getah dab hanya menpunyai sebuah basikal usang kini memiliki lebih 60 lori kontena yang beroperasi di seluruh tanah air.