Bela kebajikan jawatan rendah - Harian Metro, Meor Riduwan Meor Ahmad (2009)
Kongres Kesatuan Pekerja-Pekerja dalam Perkhidmatan Awam (CEUPACS) merayu kerajaan mempertimbangkan penambahbaikan dalam beberapa jawatan rendah tertentu bagi menjamin kebajikan pekerja terbabit.